20jaarbmt

Koeriersdiensten

Sneltransport

Heeft u op korte termijn een transportoplossing nodig, neem contact op met onze deskundige afdeling planning De mensen daar zijn in staat uw vervoer van A naar B snel en vlekkeloos te regelen.

 

Koelen, Vriezen, Verwarmen

Uw zending 'geconditioneerd' vervoeren? Geen probleem; wij beschikken over de nodige knowhow en middelen om uw zending gekoeld, bevroren, en zo nodig zelfs verwarmd te vervoeren. Kijk op de pagina Geconditioneerd Transport voor alle mogelijkheden..

 

bmtingreece

Expresse diensten

Een brief, CD-rom of een dergelijk klein pakket met spoed verzenden, wij zorgen ervoor.

 

Dedicated vervoer

Een van onze specialiteiten is het vervoeren van moeilijk te hanteren goederen, die extra aandacht nodig hebben tijdens het laden en lossen. Denk hierbij aan computers, meubelen, machines, verfwaren, drukwerk, sanitair, levensmiddelen en leidingsystemen. Wij behandelen uw goederen uiterst zorgvuldig en leveren ze correct af bij uw relatie.

 

Drukwerkverspreiding

Voor drukwerkverspreiding bent u bij BMT koeriers aan het goede adres. Of het nu gaat om een verspreiding van een 10-tal brieven of post voor een complete wijk, wij zorgen ervoor dat uw mailing stipt op tijd wordt bezorgd.

 
TimoCom ID: 043041