20jaarbmt

Nationaal- & Internationaal Transport

Wij verzorgen uw Nationaal- & Internationaal Transport op alle gebieden. Wat betreft Nationaal Transport zijn wij dé specialist in de regio Zuid-Holland. Alle orders binnen de regio kunnen wij met 100% zekerheid bezorgen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat orders buiten de regio zo efficiënt en snel mogelijk worden bezorgd.

bmt_nationaal_internationaal

 

Bij een langduriger samenwerking bieden wij u de mogelijkheid de auto's aan uw specifieke wensen aan te passen. Wat dacht u van een auto in uw bedrijfskleuren, en/of voorzien van uw logo?

 

Uiteraard verzorgen wij ook Internationale Transporten in heel Europa. Wij bieden u de volgende diensten:

  • Een service op maat voor uw Europese zaken met snelle en betrouwbare levertijden.
  • Eurogroupage: groupage zendingen tot complete wagenladingen gekoeld en ongekoeld.
  • Onze On-Board-Koerier verzorgt de persoonlijke begeleiding van al uw zendingen.

ADR Transport

Voor transport met gevaarlijke stoffen bent u bij ons aan het goede adres. Een aantal van onze voertuigen is hiervoor uitgerust en onze chauffeurs zijn gecertificeerd.

 

Luchtvracht

Ons bedrijf is ACN geregistreerd, onze chauffeurs zijn voorzien van een Schipholpas, zodat wij uw transport direct kunnen halen en bezorgen bij de afhandelaars op Luchthaven Schiphol en de regionaleluchthavens. 

Boordzendingen

Voor boordzendingen, het halen en brengen van zendingen in de havens, kunt u bij ons uitstekend terecht. Via diverse opdrachtgevers hebben wij een zo uitgebreide ervaring hiermee, dat dit geen enkel probleem vormt en uw levering correct aan boord wordt bezorgd.

 

Autokraantransport

Heeft u specifieke wensen zoals bijvoorbeeld een dieplader met autokraan, wij helpen u graag.

 

Centrum- en tijdslevering

Voor centrum- en tijdgebonden leveringen bent u bij BMT koeriers aan het juiste adres. Onze auto's zijn zo uitgerust dat zij vrijwel overal in het centrum van een stad kunnen laden en lossen. Ook met aan tijd gebonden leveringen zorgen wij ervoor dat door u gemaakte afspraken m.b.t. de aflevertijd stipt worden nageleefd.

 
TimoCom ID: 043041